Logo Cher

Assortiment

Pralines & chocoladefiguren om van te watertanden.

NieuwDoosje

Overheerlijke pralines

Om overheerlijke pralines aan te kopen, bent u bij Cher aan het juiste adres. In ons omvangrijke aanbod aan ambachtelijke pralines vindt u ongetwijfeld uw gading. Hieronder geven we u bij elk van de categorieën een woordje uitleg:

Traditionele pralines

Bij Cher kan u traditionele pralines uit witte, melk- of pure chocolade verkrijgen. Daarnaast zijn onze goldpralines ware aanraders. Van vullingen met hazelnoot tot advocaat, onze creaties zijn om duimen en vingers bij af te likken. Bekijk ze hier.

Specials

Verder hebben we sinds 2021 een twintigtal specials in de aanbieding. Die pralines onderscheiden zich van de traditionele door hun afwerking en vullingen. Ontdek ze hier!

Gepersonaliseerde artikelen

Om uw chocoladeartikelen net dat tikkeltje meer te geven, kunnen we ze personaliseren. Wij kunnen onder meer pralines en fotokaders naar wens creëren. U bepaalt het ontwerp, het formaat en de smaak dan volledig zelf. Bekijk ze hier.

Gepersonaliseerd assortiment

Seizoensgebonden artikelen

Voor welke gelegenheid u ook holle chocoladefiguren zoekt, Cher heeft ze in huis. Afgestemd op het seizoen en de feestelijkheid in kwestie geven we zoal paaseieren en -figuren, sinterklaasfiguren en kerstboompjes vorm.

Net als onze pralines zijn die in verschillende smaken verkrijgbaar: wit, melk en puur. Behalve chocoladefiguren breiden ons assortiment aan pralines uit naargelang de seizoenen. Verlekker u hier aan alle varianten.

Is uw partner een zoetekauw en wil u die met een fijn cadeau verrassen? Ga dan voor een chocoladegeschenk van Cher, ideaal om in februari de liefde mee te vieren!

Bij ons kan u onder andere roodkleurige hartvormige pralines aankopen met allerlei vullingen, waaronder praliné, framboos en vanille.

Die zijn verkrijgbaar in een luxeverpakking of een elegant sierdoosje. Ook verpakken we gevulde chocoladeharten.

Als de paasklokken in het land zijn, speelt Cher daar graag op in. Onze (gevulde) paaseieren uit chocolade weten zowel jong als oud te bekoren. Neem de vullingen van onze kleine eitjes hier door, net als ons complete paasgamma.

Uw moeder in de bloemetjes zetten? Dat kan vast en zeker met de verrukkelijke chocoladetulpen van Cher. Die vullen we op met een smeuïge praliné. Uw vader met een originele das verrassen? In de das vindt u een mengeling van onze traditionele pralines, aangevuld met enkele bierpralines.

Verder kan u bij ons terecht voor een champagnebox ‘All you need is chocolate and champagne’. In de box zitten een fles champagne en een mengeling van pralines. Zo wordt het een Moeder– of Vaderdag om nooit meer te vergeten!

Gedurende de herfstmaanden kan u in onze chocolaterie langskomen voor kleurrijke herfstpralines. Die hebben vullingen uit praliné, koekjeskrokant, bresilienne en crusty.

In hetzelfde seizoen doen onze truffels, zoodiertjes en marsepein hun intrede. Neem de vullingen van onze zoodiertjes hier door.

Om de komst van de sint en zijn pieten te vieren, maken we elk jaar een aangepaste reeks van holle figuren. Nog een ander leuk idee om uzelf of een dierbare mee te verblijden, zijn onze gevulde schoenen.

Het omhulsel is gemaakt uit heerlijk zachte chocolade met de perfecte dikte. Binnenin zitten tal van verfijnde pralines. In hetzelfde seizoen doen ons holgoed, onze zoodiertjes en marsepein hun intrede.

Begin alvast te watertanden bij de vullingen van onze zoodiertjes of bij ons gehele sintassortiment.

Tijdens de feestperiode hebben we een gevarieerd aanbod aan chocoladeartikelen ter beschikking. Denk daarbij aan truffels, zeevruchten en advocaatkogels. Kleurrijke holle kerstbomen zitten evengoed in het gamma.

Verder kan u bij ons terecht voor een champagnebox ‘All you need is chocolate and champagne’. In de box zitten een fles champagne en een mengeling van pralines. Natuurlijk hebben onze pralines een feestelijke verpakking.